PL EN FR


Szanowni Państwo,

Z przyjemnością zapraszamy Państwa na Kolację Sylwestrową w Cyrano de Bergerac.

W tym niezwykłym dniu przygotowaliśmy dla Państwa Menu Degustacyjne.

Zachęcamy do zapoznania się z nowym menu oraz do rezerwacji stolików.

 

New Year's Eve

Menu Degustacyjne * Tasting Menu * Menu Dégustation

Małże św. Jakuba z Pieczonym Kalafiorem

Saint Jacques Scallops with Baked Cauliflower

Coquilles Saint Jacques servi avec Roti Chou-Fleur

Champagne Grande Cuve Veuve Doussot(100ml)

***

Terrina z Foie Gras i Konfitura z Figi

Terrine of Foie Gras and Fig Confiture

Terrine de Foie Gras et Confiture de Figue

Sauternes La Fleur Renaissance(50ml)

***

Turbot z Selerowym Puree i Sosem Miodowo-Musztardowym

Turbot with Celery Puree and Honey-Mustard Sauce

Turbot servi avec Purée de Céleri et Sauce Miel-Moutarde

Château de Tracy Pouilly Fume, A.O.C Pouilly Fume (100ml)

***

Cielęcina z Puree Groszkowym i Sosem Foie Gras

Veal with Pea Puree and Foie Gras Sauce

Veau servi avec Purée de Petits Pois et Sauce au Foie Gras

Château Le Loup Grand Cru 2018, A.O.C. Saint-Emilion (100ml)

***

Gâteau Czekoladowe z Kremem Chantilly

Chocolate Gâteau with Chantilly Cream

Gâteau au Chocolat avec Crème Chantilly

Graham's 10YO Tawny Port (50 ml)

Menu Price 400zł/person

Wine Pairing 230zł/person